Voeding

Binnen het CTO Metropool hebben we topsportwaardige kennis betreft voeding en diëtiek in huis. Hieronder vind je de experts op dit gebied met wie wij samenwerken in onze regio.

Cindy van der Avoort

Sportdiëtist NTC Zeilen

Cindy van der Avoort, High Performance Expert van TeamNL, werkt voor het Watersportverbond en is op dit moment bezig met haar promotieonderzoek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als fanatiek hardloop- en wielrenster kent ze het belang van goede voeding voor gezondheid en sportprestatie. Haar ambitie is om wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar praktische, haalbare adviezen voor sporters van verschillende niveaus.

Sportdietist NTC Beachvolleybal

Léontine van Meggelen,sportdiëtist van Invorm: Praktijk voor Dieet en Sportvoedingsadviezen, www.invorm.net

De sportwereld ken ik uit eigen ervaring, als lange baan schaatster heb ik  een aantal jaren (1993 -1999) op top niveau geschaatst en deel uit gemaakt  van de  nationale  selecties van de KNSB.  Ik heb geschaatst op Nationale kampioenschappen, Worldcups en WK sprint.

Door 10 jaar lang het beste uit jezelf halen qua training, rust en voeding weet ik dat een goede voeding je helpt beter te presteren en zorgt voor een sneller herstel. Voeding en sport zijn samen een team.


Wat heb of doe ik allemaal gedaan in de sportvoeding?

Fietsers
Hardlopers
Schaatsers
Dansers
Volleyballers
Voetballers
BMX

Door eigen ervaring weet ik wat voeding kan doen met je prestatie. Voldoende energie door voldoende koolhydraten, sneller herstel door voldoende eiwit, koolhydraten en vocht.

Die 1 % verbetering kan jou net goud opleveren.

Dit is ook waar ik heel veel energie uit haal; sporters hun prestatie laten verbeteren door optimale voeding.

Heb je vragen mail mij gerust.

www.invorm.net

info@invorm.net

06-5169337

 

 

Volg ons op social media!