Sportmedisch

Bij topsporters is er altijd kans op blessures.  Een blessure kan ervoor zorgen dat belangrijke wedstrijden / toernooien gemist worden en dat willen we natuurlijk voorkomen. Met een trainingsbelasting van meer dan twintig uur per week is het erg belangrijk om toegang te hebben tot de juiste medische zorg. Daarom werken wij samen met experts op het gebied van sportgeneeskunde en sportfysiotherapie. Voor het diagnosticeren van de blessure en het snel in gang zetten van de behandeling of eventueel vervolgonderzoek.

De sportartsen en fysiotherapeuten maken deel uit van het multidisciplinair team en werken nauw samen met onder andere de bondscoaches en fysieke trainers.

Sportarts NTC Zeilen

Sportarts NTC beachvolleybal

Fysiotherapeut NTC Beachvolleybal

Fysiotherapeut NTC beachvolleybal

Fysiotherapeut NTC Beachvolleybal

Fysiotherapeut NTC Zeilen

Fysiotherapeut NTC Zeilen

Het SMA werkt met gespecialiseerde sportartsen, stelt diagnoses, behandelt blessures, geeft adviezen en doet sportmedische onderzoeken zoals verplichte sportkeuringen. Nauwe samenwerking met de andere disciplines binnen de gezondheidszorg zorgt voor een verhoging van de kwaliteit van de sportmedische zorg, waarbij korte toegangstijden en korte doorlooptijden uitgangspunt zijn.

Medisch coördinator CTO Metropool

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Volg ons op social media!